Julbo looping


Ostettiin Eliakselle aurinkolasit. Ei olla vielä päästy niitä testaamaan ulos, mutta sisällä niitä kokeiltiin ja ihan tyytyväisenä poika niillä katseli. 


 Jospa tänään päästäis testaamaan uloskin, kun pitäisi olla ihan hieno ilma.

Tässä vielä tälläinen tuoteseloste jonkun myyjän sivuilta. Hintaa laseilla olen nähnyt 34-39€. Itse tilasimme Partioaitasta, kun siellä oli lasit tarjouksessa 29.90€ (norm. 39€)


Turvalliset Julbo Looping -aurinkolasit läpäisevät 5 % auringonvalosta. Kaikissa Julbo Looping aurinkolaseissa on 100% UV suoja. Looping-laseissa on peilipintaiset Spectron 4-polykarbonaattilinssit. Linssit ovat optisesti yhtä laadukkaat kuin parhaissa aikuisten laseissa. 

Litistetyt aisat pysyvät hyvin, eivätkä paina lapsen päätä pipon alla tai päiväunilla. Käytä kummin päin tahansa, lapsikin saa itse lasit päähänsä. Lasit ovat kevyet ja iskunkestävät. Aurinkolaseissa ei ole saranoita ja taakse kiinnitettävä joustinnauha takaa optimaalisen istuvuuden ja suojan.
Mukana tulee pehmeä säilytyspussi aurinkolaseille.  


Kolme kokoa:
 
Looping 1 pienimmille lapsille, ikäsuositus 0-18 kk 
Looping 2 -kokoluokka on lapsille, joiden ikä on 18-24 kk 
Looping 3 on suunnattu 2-4 -vuotiaille lapsille

2 kommenttia:

  1. tämäpä sattui sopivasti! juuri aurinkolaseja olen pojalle etsinytkin! kiitos! :)

    VastaaPoista
  2. Kiva jos oli apua. Itse ainakin olen ollut tyytyväinen noihin ja Eliaskin on pitänyt niitä ihan tyytyväisenä, vaikka ensin pelkäsinkin, että suostuuko pitämään lainkaan. :)

    VastaaPoista