Kesälomareissuja

Meillä on tällä viikolla menoa ja meininkiä. Maanantaina lähdettiin ajelemaan mökille, jossa oltiin yksi yö. Muistoksi saatiin monta kutittavaa hyttysenpistosta, jotka on jo raavittu verille (toivottavasti ehtii parantua viikonloppuun mennessä..) 
Tiistai aamuna klo 6.30 lähdettiin kohti Turun satamaa ja hypättiin laivaan.  Menossa mukana oli Elias, minä, mun äiti ja pikkuveli, äidin kaveri ja 2 lasta + niiden kaverit.


Ensimmäiseksi mentiin tietysti syömään aamupalaa (joka oli ihan perus aamupala, ei mielestäni niin hyvä kuin hotelleissa.)
Ja Elias sai nuolla lautaset ;)

Istuttiin ja juteltiin, kunnes tuli Eliaksen ekojen päiväunien aika. Sitten syötiin, vaihdettiin vaippa ja mentiin katselemaan kauppoihin. 

Klo 13.30 laiva saapui Maarianhaminaan,


 jossa vaihdettiin laivaa takaisin palaavaan Silja Europaan


Ja taas mentiin syömään. Ruuasta en oikein kyllä saanut kauheasti irti, mutta jälkiruokapöytä oli kyllä hyvä. Itse sai tehdä jäätelöpalloja, oli juustoja, hedelmiä, marjoja, mansikkarahkaa, suklaamoussea, pannacottaa yms.

Sitten mentiin Eliaksen kanssa Laivan kannelle. Elias otti päiväunet ja minä luin lehteä ja otin muutaman kuvan.





Koitettiin saada meistäkin kuva, mutta Eliasta kiinnosti paljon enemmän vesi kuin kamera.


Taas mentiin kiertämään kaupat. Tällä kertaa mukaan tarttui Eliakselle hieno vaunulelu



ja hoitolaukkuun ruokalappu


Ja tietysti vähän karkkia.


Seitsämän jälkeen laiva olikin jo Turussa, josta ajeltiin kotiin. Nyt ollaan pari päivää kotona ja koitetaan siivoilla, pakata, pestä pyykkiä ja opetella nukkumaan*, jotta perjantaina päästäisi lähtemään kohti Nurmesta kylpylä Bombaan.


*Elias on alkanut heräilemään yöllä parin kolmen tunnin välein ja sylkee tuttia pois kunnes saa maitopullon ja nukahtaa uudelleen. Maitoa ei kuitenkaan mene kuin n. 50ml, joten nälästä ei taida olla kyse. Itse olen tosi väsynyt tähän, koska välillä menee jopa 2 tuntia(aika harvoin) , ennen kuin nukahdan uudelleen ja pian saakin taas herätä.
Eilen sitten päätin, että ne yösyömiset loppuu. Aamuyöstä voin kerran antaa pullon, mutten enää parin tunnin välein. 
Illalla sitten syötiin kunnon puuroannos ja maitoa päälle ja mentiin nukkumaan. Yllättäen poika kuitenkin heräsikin vasta klo 4.30 ja silloin annoin pullon. Sitten nukuttiin taas aamuun asti. Taisi poika ymmärtää, kun illalla sanoin, että ensiyönä sitten nukutaan eikä syödä ;)
No, saas nähdä miten pari seuraavaa yötä menee. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti