Turussa

Huomasin, että rattaidemme työntöaisa oli vääntynyt, joten ajattelimme käydä näyttämässä sitä liikkeessä, josta ne ostimme. Samalla olii tarkoitus käydä serkkuni luona, mutta sekin peruuntui. Turkuun päästyämme suunnitelmat vähän muuttuivat, sillä rattaissa ei ollut enää mitään vikaa! Ihmettelimme niitä ja mietimme, menemmekö lastentarvikeliikkeeseen, mutta koska emme enää huomanneet rattaissa vikaa, muuttui reissu shoppailureissuksi.




Mies halusi ehdottomasti Eliakselle tämän nahkatakin Zarasta.
Itse en yleensä mistään nahkajutuista välitä, mutta koska tämä mielestäni oli ihan jees ja mies sen ehdottomasti halusi, myönnyin siihen nahasta mielestäni aika kovasta hinnasta huolimatta.
Takin karvakauluksen saa myös pois.


Sitten ostimme Eliakselle talveksi tälläisen Wallaboon lämpöpussin rattaisiin. Meillähän on tämä sama pussi myös turvakaukaloon, ja tykkäsin siitä niin paljon, että halusin sen myös rattaisiin sopivana versiona.
Samalla katselimme vähän tuplarattaita ensikevättä varten, mutta niistä lisää myöhemmin.


Itselleni löysin pillifarkut, pari perus neuletta ja yhden miehen mukaan lepakkopaidan, sekä talveksi kivan kaulahuivin. Saas nähdä sopiiko huivi yhtään takkini kanssa, kun takissa on aika iso kaulus ja tuo huivikin on aika muhkea.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti