Hoitolaukku

Tarvitsen uuden hoitolaukun, sillä vanhaan Marimekon kassiin mahtuu juuri ja juuri Eliaksen tavarat. Sinne pitäisi myös mahtua vauvan ja minun tavarat. Halusin jonkun hienon laukun, joka voisi mielummin olla ihan tavallinen laukku, joka olisi vaan tarpeeksi iso, hieno, ja siinä olisi olkahihna, josta sen saa roikkumaan vaunujen työntöaisaan. Lisäksi olisi hyvä, että siinä olisi paljon taskuja ja käsikantokahvat. Luovuin jo toivosta, koska kaikista tuntui puuttuvan jotakin, tai sitten ne maksoivat niin paljon.

Kävin eilen kaupungilla ja törmäsin sattumalta MicMac sandy bag laceen, kun olin menossa katsomaan Eliakselle kurahousuja - jotka tietysti sitten unohdin.

Laukku on mielestäni nätti, siinä on sekä olkahihna, että "käsikahvat" ja se vaikutti aika isolta. Ainut, ettei siinä ole kovin paljon taskuja.. niinkuin yleensä käsilaukuissa ei ole. Nyt en vaan osaa päättää, ostaisinko valkoisen, joka on mielestäni hienomman näköinen


Vai mustan, jossa ei heti näkyisi kaikki lika (Eliaksen kengät osuvat kassiin, jos kassi roikkuu työntöaisassa ja Elias etummaisena/ylempänä)


1 kommentti:

  1. Anonyymi30.3.14

    saisko linkkiä tohon mustaan laukkuun? :)

    VastaaPoista