Tuplat



..ei vauvat, vaan vaunut.

Meillä alkaa pikkuhiljaa olla tuplavaunujen hankinta käsillä. Tai eihän tässä vielä mikään kauhea kiire ole, mutta onhan kaikki aina kiva saada nyt heti tai ainakin mahdollisimman pian  :)

Phil&Teds Vibe tuplavaunut sisaristuin takana. Bella Bambina kauppa Tampereella ja verkkokauppa netissä.En ole mitenkään ihan hirveästi tutkinut vaunuja, mutta sen tiesin heti, että meille ei ainakaan "kaikkien" havittelemia Phil & Teds:ejä tule.
Jotenkin en itse yhtään tykkää vaunuista, enkä itse ainakaan viihtyisi tuolla tavarakorissa, niin miksi lapseni sinne pistäisin.

Aluksi mietin että haluan vaunut joissa on normaalisti neljä ilmakumipyörää ja lapset vierekkäin. Sellaisista tuli ensimmäisenä mieleen perus Briot

BRIO Double Wave tuplarattaat Musta

Jossain vaiheessa alon miettiä kääntyviä etupyöriä, että olisi kevyempi työntää, kun olen itse pieni työntäjä
Katselin Teutonian Team Cosmoja, mutta ne ovat aika leveät.

Kunnes tajusin, että mihin minä ne täällä kerrostalossa tungen, kun ei ole mitään vaunujensäilytystilaa, eikä ne rappukäytävään tai meidän eteiseen mitenkään mahdu. Silloin en vielä tiennyt, että pääsemme muuttamaan ja tilalle piti keksiä jotkut pienempään tilaan menevät. Törmäsin jossain netissä
Baby jogger Sity Selecteihin ja ihastuin niihin aika nopeasti. Niissä on kyllä aika kova hinta, mutta sellaiset meille nyt tulee, vaikka muuton vuoksi mahtuisi ehkä nuo vierekkäinistuttavatkin. 
Netistä löytyy todella vähän mitään kokemuksia vanuista, joten jos jollain on, niin kerro ihmeessä!

Rattaita voi käyttää vain yhdellä lapsella

Baby Jogger City Select sisarusrattaat Onyx

Tai kahdella. Niihin saa kiinni meidän Gracon turvakaukalon, sisaristuimen ja kovan kantokopan. Niitä voi yhdistellä keskenään 16 eri tavalla. Rattaat vaikuttavat tosi monipuolisilta, käteviltä ja pieneen tilaan meneviltä. Ainoastaan mietityttää, että miten nuo etupyörät kulkee vaikeammassa maastossa, mutta kuulemma niillä kohtuullisen hyvin pääsee, kun ne saa lukittua.





2 kommenttia:

  1. Jos etit kapeita rattaita, niin tässä yksi pieni vinkki. http://mountainbuggy.com/en/buggies/double/duet

    VastaaPoista
  2. Kiits vinkistä! Eikö noissa ole kovin kapea tila lapsella, kun ovat vierekkäin..

    VastaaPoista