Ostoksilla

Me oltiin eilen Eliaksen kanssa pitkästä aikaa kaupungilla. En oo ollu vähään aikaan yksin, enkä ainakaan Eliaksen kanssa. Yleensä on vaan helpompaa, kun jättää lapset kotiin :) Eilinen reissu meni kyllä tosi hienosti. Elias istui kiltisti rattaissa koko ajan, eikä kitissyt yhtään, vaikka ruoka-aika venähti tunnilla ja lopussa päikkärit myös. Viimiseksi käväistiin vielä pikaisesti ruokakaupassa, johon poika lopulta nukahti kaiken hälinän keskelle istualtaan. 
-Yleensä kun pitää olla pimeetä ja hiljasta. No, ei kai se niin vaarallista ole, jos joka päivä ei mennä ihan tarkasti aikataulujen mukaan :)

Kaupungilta mukaan lähti

Vauvalle ihana Kappahl Newbie neulehaalari.
 Olen näitä etsinyt huutiksesta ja joka paikasta -ehdottomasti valkoisena - ja nyt niitä oli tullut uudelleen myyntiin Kappahliin. Ajattelin, että sisävaatteet, neulehaalari ja ruskovillan silkkimyssy varmaan riittävät vauvalle päälle kun huhtikuussa sairaalasta kotiin tullaan. Ja sitten tietysti pikku käärö vielä Wallaboon kaukalolämpöpussiin

Haalariin voisi kyllä ehkä vaihtaa jotkut söpömmät napit..

Niin siis ostoksiin.. :)

Eliakselle oma jumpsuit, myös Kappahlista

Mietin aluksi, että otanko tämän vai en, kunnei tuo kuosi siinä kädessä niin kivalta näyttänyt. Otin kuitenkin ja ajattelin, että palautan sen jos siltä tuntuu. Päällä se näytti kuitenkin mielestäni kivemmalta ja on tuntunut ihan hyvältä ja käytännölliseltä nyt kun se on Eliaksella ollut tämän päivän.

sukat ei oikeen sovi ;)



Eliakselle talveksi Fredriksonin Ransu -hattu
Tää taitaa olla jotain vanhaa mallia, kun tossa edessä oli tollanen punanen windstopper merkki ja hintaakin oli 6€ enemmän, kun niillä, joita myydään esim. Prismassa. Se olis ollu kivempikin, mutta toi oli kaupungin ainut sopivan kokonen.

Sekä kauluri ja pari perus bodya

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti