Eliaksen talvivarusteet näyttävät tänävuonna tältä:


Ja tältä:

Haalari: Lenne Active, pipo: Äitini tekemä, hanskat: Elsa Pitkänen, Töppöset: Reima

Tämän Lennen haalarin ostin jo raskaana ollessani viimetalven alennusmyynneistä. Haalari oli kuitenkin sen verran reilua mitoitusta, että oli alkutalveksi liian suuri. Haalari on myös aika paksu =tönkkö, niin ei mene edes siten ryppyyn, että voisi käyttää. Luultavasti menee kuitenkin tammi tai helmikuussa paremmin.

Haalari: Remu Travalle, pipo: äidin tekemä, hanskat: Elsa Pitkänen, töppöset: Reima

Kun ilmat alkoivat kylmetä ja näytti siltä, että Lennen haalari on vielä liian iso, kävimme kaupungissa katsomassa talvihaalareita. Täällä on oikeastaan vain pari kauppaa, missä on "kunnon" talvipukuja, joten valikoima oli aika rajallista. Tarkoituksena oli myös, että mielummin melko halpa pitäisi löytyä. Päädyimme sitten tähän Remu Travallen tähtihaalariin. Ei tämäkään mikään hirmu halpa ollut, mutta vaikutti ainakin lämpöiseltä (kuitenkin ohuempi kuin tuo Lenne) ja sopivan kokoiselta. Näillä mennään sitten tämä talvi. Jospa meillekkin eksyisi sitten ensitalveksi vaikka joku söpö Cupcake, mini a ture tai muu sellainen :)

Hakusessa olisi vielä joku söpö lämmin "karvalakki"

Tälläisen olisin halunnut, mutta enpä niitä enään mistään myynnistä löytänyt tuon värisinä. Näitä olisi ollut sellaisella valkoruskealla karvalla, mutta mielestäni se näytti harmaalta, enkä oikein väristä välitä. Väritoiveena olisi ehkä ruskea, tai valkoinen.
Tinttu muru

Jos joku tietää jonkun söpön lakin, niin saa vinkata ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti